Bakkersbedrijf gestoeld op klantvriendelijkheid en productkwaliteit.

Wij, Frank en Marco Lakerveld, en ons team van 24 vaste medewerkers vormen Bakkerij Lakerveld. Wij zijn een bakkersbedrijf gestoeld op traditionele waarden van klantvriendelijkheid en productkwaliteit. Hierbij schuwen wij zeker niet om altijd vernieuwend en vooruitstrevend bezig te zijn. Hoog in ons vaandel staat ook duurzaamheid. Dit uit zich concreet in het feit dat het hele dak van de bakkerij voorzien is van zonnepanelen en dat wij daar waar mogelijk de verlichting hebben vervangen voor LED verlichting. Daarnaast zijn onze vriescellen en ovens voorzien van de laatste technieken waardoor ze energiezuinig zijn.

Nauw contact met de klanten
Wat wij als bedrijf heel belangrijk vinden is het contact met onze klanten. We moeten het tenslotte mede van u hebben en daarom stellen wij het erg op prijs als wij in contact kunnen blijven met u. Alleen door feedback van onze klanten kunnen wij scherp blijven en onze beoogde kwaliteit handhaven of aanscherpen.

Broodbakkerij
Onze bakkerij is gelegen in de Klooster Leuterstraat, direct gelegen achter onze winkel in de binnenstad (De Markt). Hier wordt voor alle drie de winkels op ambachtelijke wijze uw brood en banket gebakken. In de broodbakkerij werken we met een team van vijf gepassioneerde bakkers. Wij vinden het prachtig om bezig te zijn met ons vak en zijn trots op de producten die elke dag weer vers in de winkels liggen. Omdat wij genieten van het (bak)proces en zelf invloed willen uitoefenen op structuur, smaak en uiterlijk van het brood en banket, maken wij alles zelf in onze eigen bakkerij. Hierdoor houden wij feeling en kunnen wij ook voor 100% achter onze producten staan. Alleen door feedback van onze klanten kunnen wij scherp blijven en onze beoogde kwaliteit handhaven of aanscherpen. Mocht u dus een opmerking hebben over (een van) onze producten, laat het ons dan weten.

Banketbakkerij
Direct achter onze winkel in de binnenstad is onze banketbakkerij gesitueerd. We hebben het geluk dat wij beschikken over een mooi geconditioneerde ruimte om al ons banket zelf te kunnen maken. Bovendien werken wij met twee eigen banketbakkers die alle kennis en passie in huis hebben om met liefde voor u de mooiste en lekkerste producten te maken en te ontwikkelen.  Alleen door feedback van onze klanten kunnen wij scherp blijven en onze beoogde kwaliteit handhaven of aanscherpen. Mocht u dus een opmerking hebben over (een van) onze producten, laat het ons dan weten.

Molen wit en molen bruin
Nieuw in ons assortiment: molen wit en molen bruin. Een heerlijk broodje, puur natuur, gemaakt van meel en bloem van biologisch geteelde tarwe. En dit alles gemalen op onze eigen Wijkse molen. Wij zijn enorm trots op dit broodje, dat in samenwerking met de Wijkse molenaars tot stand is gekomen. De tarwe door hun vol trots gemalen tot bloem en meel en vervolgens vol passie en met liefde bereid door onze bakkers. Zie hier het resultaat. Laat ons gerust weten wat u ervan vindt….

 Molen wit en molen bruin

 

Bron, foto’s en meer informatie: Bakkerij Lakerveld. 

Over ons

Brood                    Gebak                   Taarten                 Chocolade

Brood   Brood   Brood  Brood

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.