Voor iedereen volop keus onder het genot van klassieke muziek.

Boekhandel Pettinga is een zelfstandige boekhandel gevestigd in een pand met een rijke historie op de Markt midden in het centrum van het gezellige stadje Wijk bij Duurstede, waar het goed toeven is in de kunstgalerieën, in één van de vele restaurants of bijzondere winkeltjes.

 De boekhandel voert een breed assortiment aan boeken van ca. 12.000 vooral nieuwe maar ook tweedehands titels. Gezelligheid, kwaliteit en een goede service staan er hoog in het vaandel. Veel actuele, maar ook bijvoorbeeld standaardwerken zijn direct uit voorraad leverbaar , omdat de boekhandel het principe van de ijzeren voorraad hanteert: Elke boekenrubriek kent zijn boeken die niet in een boekhandel mogen ontbreken. De bestelservice is snel en adequaat. Boeken kunnen desgewenst thuis worden bezorgd of gebracht tegen een geringe vergoeding. Ook levering binnen één dag is veelal mogelijk.

In 2012 is de zaak begonnen met de opbouw van een afdeling met klassieke muziek, een lang gekoesterde wens van de eigenaren, Rico en Nanda, allebei liefhebbers van dit brede genre. In de rustieke sfeervolle winkel met de handmatig gebouwde boekenkasten is dan ook altijd klassieke muziek te horen. In de nabije toekomst wil Boekhandel Pettinga de afdeling klassieke muziek verder uitbreiden door een aparte muziekafdeling in gebruik te nemen.

Bron: Boekhandel Pettinga / Klassieke Zaken.
Locatiebeeld: GoogleMaps.
Foto’s: “De Weekkrant”, “Gebr.VanEs”, “Ronald van der Pol”.

 

     

 

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.