Een begrip.

Restaurant De Engel is een begrip in Wijk bij Duurstede, dat kan ook niet anders, want het pand bestaat al sinds 1678. Het prachtige monumentale pand is gevestigd midden in het centrum van de van oorsprong handelsstad Wijk bij Duurstede. Jarenlang werd De Engel gerund door de familie Peek. In 2009 werd de zaak overgenomen door Joost Vernooij en Marjolein van der Horst. ‘Voor ons staat genieten voorop. We proberen een gemoedelijke sfeer te creëren en tegelijk perfecte kwaliteit te bieden.’

De Engel betekent gemoedelijk en gezellig genieten voor jong, oud, gezinnen, groepen of alleen. Zeven dagen per week bent u in ons grand café-restaurant welkom voor een lunch, diner, een kopje koffie of een borrel. Met een verrassend veelzijdige lunch- en dinerkaart is hier voor elk wat wils te vinden. Van een makkelijk sateetje tot een uitgebreid viergangen diner. Ook bieden we veel speciale arrangementen zoals een high tea of een gezellig walking dinner.

Bij De Engel is altijd wel iets te beleven. In de herfst bijvoorbeeld hebben we een bokbierweekend met een uitgebreid assortiment aan bokbieren. In de zomer kunt u heerlijk buiten genieten op het terras. Ook na het diner blijft het bij ons heel gezellig aan de bar. We zien u graag!

Bron en meer informatie: Café-Restaurant Engel en GoogleStreetview.
Terrasfoto: DitIsWijk.

 

   

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.