Lunchroom annex havenkantoor als verbindende factor.

Met ingang van 4 september is lunchroom “De Graanschuur” (voorheen De Wijkse Molen van Abrona) geopend. Een nieuwe naam dus voor “De Wijkse Molen” refererend aan de historische functie van het pand.  Deze lunchroom annex havenkantoor wordt de verbindende factor tussen stadshaven, buurt, molen en stad. Ook biedt de lunchroom ontbijtservice aan boten en worden  picknickmanden verzorgd voor picknicken in de stadshaven.

De producten waarmee wij werken zullen hoofdzakelijk biologisch en streekproducten zijn en zo veel mogelijk alles uit eigen keuken. Wij bakken zelf onze taarten en natuurlijk komen er weer heerlijke salades op onze kaart.

Heeft u iets te vieren? Dat kan voor feesten, bijeenkomsten, vergaderingen, overdag of in de avonduren. Ook voor zakelijke klanten kunnen wij lunches maken “op maat”.

In de lunchroom blijven mensen met een beperking werken; zij zijn medewerkers van ons bedrijf en tezamen met hen willen Louise Krijnen en Kees Oorschot u graag verwelkomen. Het duo heeft veel horeca-ervaring (van 1983 tot 2002 waren zij eigenaar van café, restaurant en terras `t Schippershuys aan de Dijkstraat in Wijk bij Duurstede).

Openingstijden van dinsdag t/m zondag van 9.30 – 17.00 uur. NB. We zijn open in september en oktober en gaan in november en december twee maanden even dicht om te gaan verbouwen en nieuwe keuken erin, dat is wel nodig. En boel isoleren en goed ventileren. Maar voor de kerst zijn we weer open!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Louise Krijnen, tel. 06-29074425 of info@wijksegraanschuur.nl.

Graag tot ziens namens Louise & Kees.

Bron: “De Graanschuur”.
Locatiebeeld: GoogleMaps.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.