Genieten van mooie momenten met een goed glas.

Gall & Gall wil klanten inspireren om te genieten van mooie momenten met een goed glas. Niet alleen op bijzondere dagen, maar elke dag willen we dat heerlijke weekendgevoel aan onze klanten geven. We brengen klanten op ideeën en geven tips en adviezen. We presenteren ons assortiment op smaak zodat het makkelijk is om zelf een lekkere fles te vinden. Gall & Gall is toegankelijk en speciaal en bestaat al 130 jaar! Aan de wieg stond de toen 33-jarige Maria Gall en haar motto houden we nog steeds levend. Lees de hele geschiedenis van Gall & Gall.

Bij Gall & Gall maken medewerkers het verschil. Zij zijn vakkundig, aanstekelijk enthousiast over dranken én ze staan graag voor u klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste fles! Wil je ook het verschil maken? Het bedrijf staat ook voor “verantwoord” genieten en wij verkopen alleen aan volwassenen. Onze medewerkers vragen aan iedere klant jonger dan 25 jaar om een identiteitsbewijs.

Wij bieden bieden klanten in het assortiment wijnen, een duurzaam alternatief. Er zijn biologische en fairtrade wijnen verkrijgbaar en wijnen die co2neutraal geproduceerd zijn. Daarnaast krijgen klanten die een doosje wijn kopen, er ‘Helpende Handjes’ bij, een zelfklevend handvat waarmee het doosje makkelijk draagbaar wordt en er geen plastic draagtas nodig is. Onze plastic draagtassen zijn gemaakt van 85% gerecycled polyethyleen (plastic).

Wij hebben overigens ook een aantrekkelijk assortiment van “wijnen” en “bieren” met een speciaal “etiket van Wijk”. Ook in een geschenkverpakking. Leuk als cadeau en relatiegeschenk.

Ik heet u graag van harte welkom in onze winkel (Joost Busscher).

Bron en meer informatie: Gall & Gall Wijk bij Duurstede.
Locatiebeeld : GoogleMaps.

    

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.