Ambachtelijke slager met eigen worstmakerij.

In onze worstmakerij maken wij vele soorten vleeswaren en worsten; heerlijke specialiteiten naar eigen recept. Ons rund-, lams-, kalfs- en varkensvlees is van een hoogwaardige kwaliteit. Wij doen regelmatig mee met verschillende vakwedstrijden om onze eigengemaakte producten te blijven verbeteren. Verder zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van barbecues, party’s, buffetten en hapjes.

Gildeslager Mulder wordt sinds 3 februari 2004 gerund door de neven Jacob en Willem Mulder. Zij hebben de slagerij in 2004 gemoderniseerd. In de jaren daarover hebben de neven bij diverse slagerijen ervaring opgedaan en nu kunnen ze met een eigen slagerij de opgedane ervaring voluit in praktijk brengen. Bij Gildeslager Mulder wordt gestreefd naar een serviceslagerij met een hoogwaardige kwaliteit rund- en varkensvlees en lams,- kalfsvlees en kip.

In onze worstmakerij produceren wij veel soorten worst en vleeswaren. Echte toppers uit onze worstmakerij zijn de gekookte worst, ligt gezouten runderrookvlees en diverse hamsoorten. Maar ook alle andere vleeswaren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kijk eens hier voor meer informatie.

Voor een productpresentatie, receptie of jubilea en voor zowel bedrijven als particulieren kunnen wij complete catering verzorgen. Van mooi opgemaakte saladeschotels tot complete koude buffetten. Kijk eens hier voor meer informatie.

Bij ons bent u aan het juiste adres om uw barbcue tot een compleet feest te maken. Wij hebben een ruim assortiment aan barbcuevlees, diverse pakketten, sauzen, salades en brood. Tevens leveren wij bij uw bestelling een gratis barbcue en party-pan. Wij verwachten deze weer schoon terug te krijgen of u betaald ons een vergoeding van € 20,00 voor het schoonmaken. Daarnaast zijn de kosten voor het gas € 15,00. Kijk eens hier voor meer informatie.

Bron en meer informatie: Gildeslager Mulder.
Locatiebeeld: GoogleMaps.

 

Thumb_tn_10-04_foto_worstmakerij   Thumb_ham3   Thumb_worstprijs_2007

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.