Sint en Pieten hebben een vol programma!

Sint en Pieten komen op zaterdag 21 november om 10.30 uur in de haven aan. Nadat Sinterklaas is verwelkomd door burgemeester Poppens, gaat hij te voet naar het stadhuis.  Hij gaat eerst het haventerrein af en gaat vóór de walmuur naar links en komt aan de andere kant weer terug. Dan loopt hij door de Oeverstraat en gaat vervolgens linksaf de Peperstraat in. Na de Peperstraat komt Sinterklaas uit op de Markt. Hier zal  de burgemeester hem nogmaals begroeten. Afhankelijk van de waterstand kan de aanlegplaats veranderen. Kom in elk geval op tijd om niets te missen.


Vervolgprogamma  …

Theatervoorstellingen “De Pieten Olympische Spelen” (zaterdag 21 november)
Op zaterdag 21 november zijn er theatervoorstellingen in theater Calypso op de Markt: “De Pieten Olympische Spelen.” Deze vinden plaats om 13.15 uur, 14.30 uur 15.45 uur en om 17.00 uur. Sint en zijn Pieten zijn hierbij van de partij en het zal zoals vanouds weer een hele gezellige middag worden! De voorverkoop van dit theaterstuk is inmiddels gestart bij de VVV. Kaartjes (voor kinderen en de ouders die hierbij aanwezig willen zijn) kosten € 4,50 op=op.

“SinThuis” (zaterdag 28 november)
Tijdens zijn verblijf in Wijk bij Duurstede logeert Sinterklaas in Kasteel Duurstede. Kom kijken in zijn huis op zaterdag 28 november. Er zijn vier tijden waarop je een kijkje mag nemen bij Sinterklaas thuis. En je kunt ook zien hoe Pieten cadeautjes inpakken, gedichten schrijven en je ziet de slaapkamer van Sinterklaas. De kaartjes voor het Sinthuis zijn inmiddels te koop bij VVV en kosten € 1 per persoon. Begeleiders betalen ook. Je koopt een kaartje voor een bepaalde tijd.

Film “Sint & De verdwenen Schoentjes ” (1, 2 en 3 december)
In het theater Calypso wordt er op dinsdag 1 december om 16.00 uur, woensdag 2 december om 14.00 uur en donderdag 3 december om 16.00 uur de film “Sint & De Verdwenen Schoentjes” vertoond met daarna een gezellige Sint Singin! Kaarten kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar bij de VVV, kaartverkoop@calypsotheater.nl en bij van Ginkel Muziek..


“SintDáááág” (zondag 6 december)
Op z
ondag 6 december vertrekt Sinterklaas weer naar Spanje. Hij vertrekt om 19.00 uur vanuit Kasteel Duurstede en gaat te voet naar de haven met natuurlijk alle Pieten, maar zonder … cadeautjes. Kom je ook de Sint uitzwaaien? Neem dan een lampion mee. Er is ook muziek!


Kijk hier voor het volledige programma
.

Meer informatie: Website DagSinterklaasje.

 

 

Sinterklaas Wijk bij Duurstede

 

De club van Sint.jpg

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.