Een complete ervaring aan het water.

Jachthaven De Lunenburg is gevestigd in Wijk bij Duurstede in de provincie Utrecht, aan de dode arm van de Rijn. Op ons terrein huisvesten wij alle faciliteiten die te maken hebben met watersport en stalling. Met 190 ligplaatsen te water, toegang voor passanten en een stallingscapaciteit van 550 boten en 200 caravansverzorgd onze jachthaven vele diensten rondom watersport en recreatie. Onze ligging is centraal in een natuurrijke omgeving. Recreatiegebieden als de Gravenbol en het Eiland van Maurik ligging op korte afstand varen. Het bezoeken van de historische stad Wijk bij Duurstede is vanuit onze locatie een aantal minuten fietsen en lopen.

Faciliteiten en vaartuighandelingen
Voor watersportliefhebbers bieden wij diverse faciliteiten. Naast onze functie als jachthaven verzorgen wij cursussen, hebben wij een fietsverhuurservice en kunt u voor een eten en drinken terecht bij vereniging Costa del Luna. Slechts een kleine greep uit onze faciliteiten en services, lees hierover meer op onze website. Naast de faciliteiten bieden wij uitgebreide vaartuighandelingen en service en onderhoud voor vele vaartuigen. Onze unieke botenlift met een capaciteit van 50 ton en onze helling spelen hierbij een belangrijke rol.

Botenverhuur
De haven heeft verschillende vaartuigen ter beschikking voor verhuur … motorboren, zeilboten en jachten. Ons aanbod wisselt dus neem daarom tijdig contact op om te informeren of het gewenste vaartuig beschikbaar is. Overigens kunnen de vaartuigen ook gebruikt worden voor een leuk uitje. Gewoon met zijn tweeën, de hele familie of met de vriendenclub. Ook kunnen onze jachten gebruikt worden voor events (vergaderingen of borrels).

Eten & Drinken
Ook de innerlijke mens dient verzorgd te worden. Voorafgaand en na het varen, of tijdens een actieve dag in de buitenlucht, is een hapje en een drankje op zijn tijd wel gewenst. Op het terrein van onze jachthaven is onze horecagelegenheid Costa del Luna te vinden. Hier kunt u terecht voor eten en drinken. Met een ruime bar, voldoende zitgelegenheid en een zonnig terras, is Costa del Luna de ideale plek om even te onthaasten. Zo is er bv. elke dag van 10.00-11.00 uur “Captains Koffie” voor slechts E 1 en elke vrijdag en zaterdag van 17.00-18.00 uur “Captains Beer” voor E 1. Wijn kost dan E 2 en fris slechts E 0,75. En elke vrijdag, zaterdag en zondag zijn er onder de noemer “Wat  De Pot Schaft” verschillende goedkope gerechten verkrijgbaar.

Bron, foto’s en meer informatie: Jachthaven De Lunenburg.

 

 

        

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.