Iedereen kan op een leuke manier met elkaar én met de dieren omgaan.

Vele inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede, maar ook daarbuiten, kennen de kinderboerderij, waar generaties kinderen hun tijd hebben doorgebracht. De Kinderboerderij is sinds 1973 uitgegroeid van een bouwval tot een mooie locatie met de diverse (dieren)verblijven, het educatief centrum en een prachtige speeltuin. Op de kinderboerderij kan iedereen op een leuke manier met elkaar én met de dieren omgaan. Iedereen is welkom van jong tot oud. Leerzaam, gezellig én gezond!

De kinderboerderij biedt verblijf aan dieren zoals konijnen, geiten, schapen, hamsters, cavia’s, kippen, kalveren etc. Bijna alle dieren zijn bij ons vrij benaderbaar, wat inhoudt dat er weinig tot geen dieren achter slot en grendel zitten.

Regelmatig worden op en door de boerderij activiteiten georganiseerd. De boerderij is als één van de weinige kinderboerderijen in Nederland 50 uur per week geopend.

Het beheer van de boerderij is doordeweeks in handen van onze vaste beheerders en wordt in het weekeinde door vrijwilligers verzorgd. De boerderij heeft een eigen parkeergelegenheid, is voor een groot deel voor mindervaliden toegankelijk en heeft tevens een aangepast toilet.

Wij zijn een vereniging die alleen kan voortbestaan en zich kan ontwikkelen door giften en legaten van leden en sponsors.  Voor minimaal € 10,- per jaar bent u al lid voor het hele gezin. Wilt u lid worden? U kunt zich opgeven via dit formulier.

Wij hopen u vaak te mogen begroeten!

De kinderboerderij is vrij toegankelijk en dagelijks geopend, doordeweeks van 8.30-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur. In het weekeinde van 11.00-13.00 uur en van 14.00-17.00 uur. Op de meeste feestdagen (behalve beide kerstdagen en nieuwjaarsdag) is de boerderij doorgaans geopend.

 

Bron en meer informatie: Kinderboerderij De Vliert.
Locatiebeeld: GoogleStreetview.

    

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.