Feestelijke opening van het Culturele Seizoen! Uitmarkt met buitenpodia.

Op zaterdag 5 september vindt Kleurrijk Uit in Wijk 2015 plaats.

De hele binnenstad van Wijk bij Duurstede wordt omgetoverd in een spetterend festival: met de hele dag swingende muzikale acts, een informatiemarkt, een multiculturele markt, heerlijke hapjes en drankjes en bovenal veel gezelligheid belooft ook deze editie weer een groot succes te worden! Het evenement is een multicultureel spektakel voor jong en oud in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Met veel muziek en dans, een internationale markt, een WereldKinderPlein, informatiestands van ondernemingen, winkels, verenigingen en sportclubs is er voor iedereen genoeg te doen! In de horeca vanaf 21.00 uur feest met livemuziek.

Het festival Kleurrijk Wijk is uiteraard ook van de partij. Stichting Kleurrijk Wijk is op 23 januari 1996 opgericht en organiseert jaarlijks op de eerste zaterdag van september het festival Kleurrijk Wijk. Het festival wordt in 2015 voor de 20e keer georganiseerd! Op het festival staat de kennismaking met andere culturen door middel van de markt, dans en muziek centraal. De internationale markt is een mix van informatie, eten en kunstnijverheid uit alle delen van de wereld. De kramen staan verspreid door de hele binnenstad.

“Kleurrijk Uit in Wijk” is een samenwerking van het festival Kleurrijk Wijk, Wijk bij Duurzaam Nu & Later en de Uitmarkt. De organisatie ligt in handen van het Calypso Theater.

Meer informatie en programmering : Calypso Theater.

 

     

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.