Hilarisch en absurd. Rauw en brutaal.

Martijn Koning doet het op zijn manier. Zeg tegen hem rechts en hij gaat links. Heeft hij net een nieuw theaterprogramma gemaakt, wil hij het liefst meteen door met iets nieuws. Titels vindt hij onzin. ‘‘Ik kom gewoon langs. En doe sowieso iedere avond iets anders. Ik probeer wel eens een rode draad in mijn voorstelling te doen, maar dat kan ik helemaal niet. Zodra ik er probeer een lijntje in te verwerken, wordt het ongeloofwaardig. Ik kan niet zo’n vast stramien doen. Ik word gek als ik elke avond hetzelfde doe.”

De cultuurredactie van het Algemeen Dagblad riep Martijn uit tot één van de grootste beloften van 2014. 

Het NRC noemde hem een rijzende ster:
“De Maand van Martijn is een springerig programma vol rauwe, brutale grappen over de actualiteit, met flair gebracht en soepel gespeeld door Koning. Koning is onbedaarlijk geestig (…) Hij is het zeldzame type cabaretier dat je overlaadt met grappen die je na afloop moeiteloos én weer lachend herhaalt.”

De Volkskrant was zo mogelijk nog enthousiaster, met 9 van de 10 sterren:
“Een virtuoze stand-up comedian die taal met beweging mengt. De überenergieke stand-up comedian Koning geeft elke grap een extra mimische lading mee. Hij is zijn eigen dolgedraaide doventolk.” 

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 15,00 / € 13,50 tot 21 jaar

Bron en meer informatie: Calypso Theater.
Hoofdfoto: www.goudseschouwburg.nl.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.