Boeiende lezing van Het Wijks Atelier.

Het Wijks Atelier organiseert in café Ome Ko een lezing met als thema fotografie naar aan leiding van de expositie van Anton Corbijn in het Gemeentemuseum den Haag.

Willem van de Kraats zal in het kader van deze expositie nader ingaan op het onderwerp fotografie en pop/bluesmuziek. Hij heeft 30 jaar als commercieel fotograaf en graficus gewerkt.
Vanaf de jaren 70 is hij als hobby pop-en bluesmuzikanten gaan fotograferen. Willem vindt het van groot belang om met muzikanten een relatie op te bouwen, iets wat veel meer tijd vergt dan het “simpelweg” maken van de foto zelf. De foto die uiteindelijk wordt gemaakt zal ook mede daardoor van blijvende waarde zijn.

Willem heeft diverse keren geëxposeerd, o.a. in het Gemeentehuis van Wijk bij Duurstede, het gebouw van de Inspectie Onderwijs Utrecht en diverse horecagelegenheden.  Liefhebbers van Blues in Wijk Kennen Willem als fotograaf en samensteller van het fotoboek in zwart-wit Vijf jaar Bluesmuziek in Wijk bij Duurstede.  Zonder flitslicht en enkel in zwart-wit is Willem nu nog steeds aan het fotograferen. Hij gebruikt zowel traditionele analoge als digitale technieken  Daarnaast begeleidt en adviseert Willem mensen op het gebied van het brede spectrum van fotografie. Tijdens de lezing zal hij hier dieper op ingaan en dit illustreren met foto’s uit zijn rijke carrière.

Kosten lezing € 10,-  (gepast afrekenen bij aanvang). Aanvang 20:00 uur.

Bron en meer informatie: VVV Wijk bij Duurstede

Opgeven via Wijksatelier

 
Café Ome Ko
Maleborduurstraat 9
3961 BE Wijk bij Duurstede
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.