Fraaie seizoenafsluiting met schitterende musical.

De leerlingen van de Jeugd Musical Groep van Theaterschool Wijk bij Duurstede laten zien wat ze dit jaar allemaal geleerd hebben. Ze sluiten het seizoen af met de musical Tarzan!

Theaterschool
Acteren, zingen, dansen, optreden: het is voor velen een droom. Op de theaterschool wordt hier les in gegeven! Er wordt gewerkt in het theater aan een echte musical. Op onze muziekschool en theaterschool hebben de leerlingen veel kansen om op te treden. Op bijvoorbeeld Koninginnedag, in de bibliotheek en op de kunstmarkt laten zij van zich horen. Meer weten over onze lessen, docenten, cursussen en activiteiten? Informeer dan eens bij de Theaterschool!

Jeugd Musical Groep
Ben je dertien jaar of ouder, dan is de Jeugd Musical Groep het helemaal voor jou. We gaan hier al je creatieve talenten ontwikkelen om een echte musicalster van je te maken! We gaan je dans-, zang- en acteer vaardigheden nog verder ontwikkelen. In de Jeugd Musical Groep krijg je aparte lessen op het gebied van zang, dans en toneel van gediplomeerde docenten. We gaan werken aan een echte musical met zang en dans. Deze voeren we aan einde van het cursusjaar op in het Calypso Theater.


Meer informatie over de musical “Tarzan vind je op de website van de Calypsotheater.

 

 

Tarzan.png

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.