“Nogges” en méér geeft bruikbare spullen een tweede leven.

U gaat samenwonen, twee inboedels worden één, dubbele waterkokers, twee keer zoveel servies en een kast te veel. Dat is misschien wat veel van het goede. Uw spullen zijn waarschijnlijk nog in prima conditie, dus zonde om weg te gooien. Doneer uw bruikbare spullen aan de kringloopwinkels van Stichting Nogges en méér in Wijk bij Duurstede. Mensen met een beperkt budget geeft u zo de kans om kwalitatief goede producten voor een mooi prijsje te kopen. De winst van de kringloopwinkels gaat 100% naar goede doelen in de eigen gemeente.

De ideale plek voor snuffelaars en koopjesjagers
Studenten die op kamers gaan, koopjesjagers, mensen met een smalle beurs of liefhebbers van oude spullen? Voor iedereen heeft Stichting Nogges en méér wel iets te bieden! Van praktische spullen voor in de keuken tot fraaie antieke snuisterijen, u kunt het zo gek niet bedenken. Daarnaast verkopen wij nette tweedehands kleding, ook gratis te verkrijgen via de kledingbank. Kijk eens rond in onze kringloopwinkels:
* Locatie Op de Werf
* Locatie Het Wijkhuis

Van Wijk – voor Wijk: de ideële doelstellingen
Breng uw kringloopwaardige spullen naar Stichting Nogges en méér en u draagt bij aan de volgende punten:
* werkgelegenheid voor een gemêleerde groep mensen: vrijwilligers, stagiaires, jongeren en ouderen;
* goede doelen: de winst gaat voor 100% naar diverse projecten in de gemeente Wijk bij Duurstede;
* recycling: wij vinden het erg belangrijk dat de ingeleverde spullen hergebruikt worden en dus weer een nieuw leven krijgen.

Bezorg- en ophaalservice
Bent u niet in staat om zelf uw kringloopspullen weg te brengen? Kringloopwinkel Nogges en méér heeft een gratis ophaalservice. Lees hier de spelregels voor het ophalenMaak een afspraak om spullen op te laten halen via het volgende nummer: 06-27257257.  Kringloopwinkel Nogges en méér heeft ook een bezorgservice. U kunt een afspraak maken om spullen bij u thuis te bezorgen. Wij bezorgen alleen binnen een straal van tien kilometer en gaan niet over de rivier heen. Wij hanteren de volgende tarieven:
* Wijk bij Duurstede: €5,00.
* Cothen en Langbroek: €7,50.
* Werkhoven en Doorn: €10,00.

Inname van uw kringloopwaardige spullen
U helpt onze medewerkers door alle spullen op de volgende wijze aan te bieden bij kringloop Op de Werf:
* kleding: gewassen (en liefst gestreken) in gesloten zakken;
* duidelijk onderscheiden: afval en kringloopwaardige spullen;
* compact verpakt in dozen of tassen;
* klaar te zetten voor onze medewerkers op de begane grond.
Alle spullen die u naar de kringloopwinkel brengt worden gewogen. Op deze manier is jaarlijks de kringloop in Wijk bij Duurstede in cijfers te volgen. Let op: afval en spullen die we niet kunnen innemen voor de verkoop, dient u zelf af te voeren. Als u niet in staat bent om zelf spullen af te leveren volgen hier een aantal tips:
* Vanaf 1 januari 2015 kunt u uw (huishoudelijk) grofvuil gratis brengen bij de Milieustraat (maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 tot 12:00 uur);
* Tegen betaling van €35,00 per m. kunt u grofvuil ook aan huis laten ophalen. Daarvoor kunt u een afspraak met SITA maken via www.afvalmelden.nl of telefonisch via 026-4460490;
* Vraag een buurman of familielid om u te helpen;
* Voor de afvoer van groot witgoed (ijzer) kunt u bellen met de Struijk Oudijzer en Metaal (06-53803962) of Rooy Metalen (06-51384735).

Bron, foto’s en meer informatie: “Nogges Kringloopwinkel”.

 

  Kringloop Wijk bij Duurstede; Kringloopwinkel Wijk bij Duurstede;  

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.