Interkerkelijke Pinksterviering in de openlucht.

Op zondag 24 mei (eerste Pinksterdag) is er voor de vierde keer een interkerkelijke Pinksterviering in de openlucht, georganiseerd door kerken uit de gemeente Wijk bij Duurstede. De viering wordt gehouden op de Markt voor de Grote Kerk en is van 14.00 tot 15.30 uur. Het thema is: “Geest van liefde”.

Aantrekkelijk programma
Met muziek, sprekers uit de verschillende kerken en een pinkstervuur laten we op de Markt in Wijk bij Duurstede zien wat het Pinksterfeest betekent. Het is een feest omdat we samenkomen vanuit verschillende kerken. En het is een feest omdat we dat buiten doen, met iedereen die maar aan wil sluiten of toevallig voorbijkomt. Muziek speelt een belangrijke rol tijdens de Pinksterviering: een gelegenheidskoor en een band onder leiding van Tom van Ginkel maken er een muzikaal feest van. Er is een korte uitleg en een verhaal voor de kinderen.

Van harte welkom
We willen u uitnodigen om te komen naar de Pinksterviering  en anderen mee te nemen! De openluchtviering is zowel rechtstreeks als achteraf te beluisteren via www.kerkomroep.nl : “Grote of St.Janskerk te Wijk bij Duurstede”.

Initiatief en organisatie
Leden van de verschillende kerken en geloofsgemeenschappen: De Baptistengemeente de Haven Wijk bij Duurstede, Hervormde Gemeenten Wijk bij Duurstede en Overlangbroek, Protestantse Gemeenten Wijk bij Duurstede en Cothen, Rooms Katholieke Kerk Wijk bij Duurstede en Cothen.

Meer informatie is te lezen op www.kerkenbijduurstede.nl en www.facebook.com/wijkspinksteren.  

Bron: www.kerkenbijduurstede.nl 

Foto: DitIsWijk
 

Poster Pinksterviering 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.