Geniet en beleef de passie.

Sinds augustus 2014 zijn wij, Jeroen en Natasja van Hensbergen, de trotse nieuwe eigenaren van restaurant ’t Klooster, voorheen brasserie ‘t Klooster. Een horeca-locatie met veel historie!

In het eeuwenoude pand in het oude stadscentrum van Wijk bij Duurstede willen wij u onze passie laten beleven. Jeroen kookt creatief, modern en met een eigen identiteit. De basis hiervoor legde hij toen hij werkte bij sterrenrestaurants als De Librije in Zwolle en De Saffraan in Amersfoort.

Heerlijk eten en drinken
Wij vinden het belangrijk om onze gasten in een fijne sfeer volop beleving te geven. Dat begin al met de gastvrije ontvangst door Natasja en haar team, de warme inrichting en de relaxte sfeer in ons historische pand. Jeroen verrast steeds met een bijzondere amuse of kwinkslag en met mooi opgemaakte borden, want het oog wil ook wat. Beleving bieden we ook door de gedeeltelijk open keuken waar u het keukenteam aan het werk kunt zien en door de winkel waar we wijn en huisgemaakte lekkernijen verkopen. De menukaart biedt volop keus! Bij mooi weer kunt u in de zomer heerlijk lunchen of dineren op ons terras dat uitkijkt op de bijzondere historische Mazijktuin, een van de mooiste stukjes van Wijk bij Duurstede.

Feest, private dining en vergaderen
Heeft u iets te vieren of wilt u in alle rust en beslotenheid dineren of vergaderen? Op de eerste etage van restaurant ’t Klooster zijn in de bovenruimte alle faciliteiten en sfeer aanwezig voor uw feestelijke momenten, private dining en vergaderingen. Onze bovenruimte heeft een informele, losse sfeer en heeft veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum, bedrijfsborrel, kraamfeest of private dining. Ook voor zakelijke activiteiten als vergaderingen en presentaties is onze bovenruimte heel geschikt, eventueel in combinatie met een lunch of diner. En vanzelfsprekend kan ook het restaurant op de begane grond exclusief door u gereserveerd worden voor uw feestelijke momenten.

Bron en meer informatie: Restaurant ’t Klooster.
Locatiebeeld: GoogeMaps.
Hoofdfoto: Horecatrends.com.
Kleine foto’s: TripAdvisor / Couverts.nl.

 

  

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.