Breed assortiment van verschillende merken.

Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby. We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties.

Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als Eksept en Cult Edition bij ons. Voor kinderkleding hebben we de eigen labels Jilly, Jill, Mitch en MTC ontwikkeld.

Opererend in het middensegment is de kleding van Shoeby voor iedereen bereikbaar. Letterlijk, want onze winkels bevinden zich over het algemeen in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte subcentra van grote(re) steden. Lekker dichtbij, goed bereikbaar en altijd in de buurt.

De sfeer en de uitstraling van onze winkels zijn eigentijds en klanten voelen zich dan ook thuis. Het Shoeby team functioneert vanuit hun gevoel en passie voor mode en stylen zich volgens de laatste trends! Met veel wisselende collecties en instore presentaties, is elk bezoek aan de Shoeby filialen een nieuwe beleving.

Het één op één contact met onze klanten is voor Shoeby van essentieel belang. niet alleen tijdens winkelbezoek, maar ook daar buiten.

Jij bent van harte welkom in Shoeby Wijk bij Duurstede. Het team van personal shoppers en onze franchisenemer Thea Blaak- van Leeuwen gaan ervoor zorgen dat jij die te gekke outfit scoort. Bij de Shoeby in Wijk bij Duurstede kun je terecht voor diverse merken. Heb je de tijd? Dan krijg jij ook nog een goede kop koffie, of thee. Tot zo!

Bron en meer informatie: Shoeby Wijk bij Duurstede.
Locatiebeeld: GoogMaps.

 

 Wijk bij Duurstede

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.