Wat een keus!

Shoppen in Wijk bij Duurstede! Wie vindt dat nou niet leuk? En wat is er toch veel keus! Laat winkelen een leuke en ontspannende beleving zijn!

Lekker ontspannen winkelen. De alledaagse boodschappen doen, of kleding kopen, funshoppen, een cadeautje uitzoeken… ’s winters lekker opwarmen in een van de vele horecagelegenheden; ’s zomers lekker een terrasje meepakken. Dat kan in de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede. Er is een gevarieerd aanbod van winkels: dagverse zaken (brood, vlees, vis, groente & fruit); winkelketens zoals de Hema, DA; antiek & curiosa, interieurzaken, boekwinkels; tal van kledingzaken en diverse galeries. Maar ook voor verf, fietsen of uw schoenreparatie kunt u er terecht.

Veel winkels zijn gevestigd in monumentale panden. Gelukkig zijn de meeste gevels smaakvol intact gebleven. De binnenstad onderscheidt zich door het aantal kleine winkels, gerund door zelfstandigen met hart voor de zaak. Dat zorgt voor een persoonlijk tintje aan het winkelen. U kunt hier gratis parkeren.

De koopavond is op vrijdag. Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag. Winkeliers mogen deze zondag open zijn. Deze 1e zondag van de maand is ook het Cultureel Rondje, waarbij tal van galeries, het museum, de molen en de kerk open zijn.


Meer informatie …
*
VVV Wijk bij Duurstede.
Winkeliersvereniging “Hart van Wijk”.
* Klantenspaarpas.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter