Bekend  van worstmakerij en gehakt.

In 1923 is slager van Bekkum sr op de huidige locatie een slagerij gestart in Wijk bij Duurstede. In 1956 is de slagerij voortgezet door zijn zoon Frans van Bekkum. Frans bleek een specialist in het maken van verschillende soorten worst en kreeg naamsbekendheid in de gehele regio.  In 1992 zijn dochter Rolanda en schoonzoon Rijk van der Eijk aan het roer gekomen. Door de jaren heen hebben wij borg gestaan voor de vertrouwde kwaliteit van ons vlees en onze vleesproducten.

De worstmakerij is nog steeds een van de pijlers van ons bedrijf. De worstmakerij wordt geleid door Rijk. Veel van de worsten en vleeswaren die wij verkopen komen uit eigen productie. Dit zijn bekende producten zoals kookworst, rookworst, leverworst, grillworst en de vleeswaren: achterham, beenham en pekelvlees. Ons vlees komt via een leverancier uit vaste stallen. Een constante kwaliteit en een garantie van vertrouwd vlees zijn hierbij gegarandeerd. Op bestelling leveren wij ook biologisch vlees.

Wij willen u voortdurend van dienst zijn met goede adviezen, verse producten en verrassende specialiteiten en hopen u binnenkort in onze winkel te ontmoeten.

Bron en meer informatie: Slagerij van Bekkum.
Locatiebeeld: GoogleMaps.

 

Homepage

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.