Al weer voor de 33e keer!

Elk jaar op de eerste zaterdag van november gaan de deuren weer open voor de grote speelgoedbeurs van Speel-o-theek Katrein! Dit jaar wordt de speelgoedbeurs gehouden in de Judohal op Mariënhoeve –West, Lekdijk Oost 13A te Wijk bij Duurstede. Op zaterdag 7 november van 9:00 tot 13:00 uur staan stapels boeken, puzzels, spelletjes, poppen, auto’s, Lego, Playmobil, duplo, knutselspullen, babyspeeltjes, fietsjes, games, boeken, dvd’s en wat al niet meer waar kinderen lekker mee kunnen spelen, klaar om van eigenaar te wisselen. Ook spulletjes voor de kinderkamer, sportkleding en sportbenodigdheden voor kinderen (gymschoenen, paardrijbroeken, judopakken etc.) als verkleedkleren zijn te vinden.

Andere kinderen blij
Het leuke van de speelgoedbeurs is dat met speelgoed waar uw eigen kinderen niet (meer) mee spelen, u andere kinderen helemaal blij maakt. Voor weinig geld is er zo veel leuks te vinden! Met de opbrengst kan Speel-o-theek Katrein nieuw speelgoed aanschaffen voor de uitleen.

Goed doel
Speelgoed dat niet verkocht wordt, kunt u weer ophalen of geven wij –als u dat wilt- aan het goede doel. Dat is dit jaar ook weer de Stichting Help Roemenië, die ervoor zorgt dat het speelgoed bij de Roemeense kinderen terecht komt. Nederlandse boeken, dvd’s etc. gaan naar Vluchtelingenwerk Driebergen. Al het speelgoed komt zo goed terecht.

Verkopen
Voor het verkopen van speelgoed heeft u een verkoopnummer nodig. U kunt het nummer van vorig jaar gebruiken of anders een nummer aanvragen. Kijk voor de spelregels en het aanvragen van het verkoopnummer op www.sotkatrein.tk of bel met Margriet Hendriksen (0343-572834).

Bron. DitIsWijk.
Foto: Sotkatrein.

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.