Genieten van volop Lente, ook in Wijk

Zaterdagochtend 25 april om 6.00 uur kun je in de vroege ochtend genieten van een bijzondere combinatie van natuur en historie op het Fort bij Rijnauwen.
Het is volop lente en de vogels laten zich goed horen én zien tussen de al groen wordende bomen. Samen met de boswachter van Staatsbosbeheer kan je ontdekken welke vogels er op het Fort bij Rijnauwen leven.

De boswachter zal je vertellen over en waarom de vogels eigenlijk zingen, welke vogels er op het fort leven maar ook over andere dieren zoals de vleermuizen waar het fort zo bekend om staat. Ook das, boommarter, vos en ree, worden niet vergeten. Verder komen ook andere onderwerpen van het fort aan bod, zoals de waterlinie, de mensen die tijdens de bouw betrokken waren bij het fort en de soldaten die er geleefd hebben.

De excursie start bij het hek van Fort bij Rijnauwen, aan de Vossegatsedijk 3 in Bunnik. Aanmelden voor deze excursie is niet nodig. Starttijd 6.00 uur. De kosten zijn €5,- per persoon. Kijk voor meer info over deze en andere activiteiten op de website van Staatsbosbeheer

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.