Gratis plaatsing van eigen bedrijf.

ZZP Regio Utrecht is een gratis platform voor alle in de regio Utrecht gevestigde en actieve zzp’ers die hun werkzaamheden en kwaliteiten willen aanbieden en onder de aandacht willen brengen. Immers, iedereen wil graag gezien en gevonden worden en zijn diensten aanbieden.  Zeker nu de crisis achter de rug lijkt te zijn en er sprake is van enig economisch herstel. Ook worden op de site regelmatig (actuele) berichten geplaatst die voor zzp’ers intessant kunnen zijn.

Hoe het werkt
Je hoeft alleen maar het inschrijfformulier in te vullen. ZZPregioUtrecht.nl maakt een pagina van jouw bedrijf. Je kunt maximaal drie categorieën (zoekwoorden) aangeven waarin je jouw bedrijf wilt plaatsen, en waarop je gevonden wilt worden. Bezoekers kunnen je dan snel op categorie of naam terugvinden. Je mag ook nog maximaal 3 foto’s insturen van jouw vakmanschap of misschien vind je het leuk een zelf opgenomen filmpje te presenteren op jouw pagina. Stuur je idee en materiaal dan meteen met het inschrijfformulier naar ons toe en wij maken er iets moois van! Overigens kun je altijd jouw gegevens aanpassen. Ook zonder kosten!

Nieuwsgierig en belangstelling?
Ga dan naar de website waarop je alle informatie kunt vinden en je kunt lezen hoe je je kunt aanmelden. En kijk ook eens naar de Facebookpagina van de website.

 

 

ZZP Regio Utrecht logo

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.