Klassieke muziek uit alle stijlperioden van de renaissance tot nu.

“Wijks Vocaal” is in 1977 opgericht door Rocus van Yperen en staat sinds 1989 onder leiding van Rien Verbeek; Joke de Vin is sinds de oprichting aan het koor verbonden als zangpedagoog.

Wij zingen klassieke muziek uit alle stijlperioden van de renaissance tot nu. Ook de uitvoeringspraktijk is gevarieerd: van a capella werken (soms in kleinere bezetting) tot grote werken met orkest (soms in samenwerking met een ander koor).Het koor geeft meestal twee  concerten per jaar, vaak in de Grote Kerk op de Markt in Wijk bij Duurstede. Omdat wij ook herkenbaar en zichtbaar willen zijn in het  culturele leven van Wijk bij Duurstede, nemen we deel aan culturele en maatschappelijke evenementen, zoals de Dodenherdenking op 4 mei en de Kerstmarkt.

Op 7 november – 20.00 uur – verzorgen we als Wijks Vocaal in de Grote Kerk het combiconcert ‘Different Cook!!!’ met de Wijkse jazzpianiste en blueszangeres Anke Angel. Deze ‘botsing van culturen’ levert bijzondere muzikale vergezichten en interpretaties op. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de VVV Wijk bij Duurstede of via info@wijksvocaal.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kosten € 17,50 inclusief programmaboekje & koffie of thee.

Bron en meer informatie: Wijks Vocaal.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.