Gloednieuw evenement in Wijk!

Winkeliersvereniging “Hart van Wijk” organiseert in samenwerking met “Wijk Nog Leuker” op zondag 1 november van 13.00 tot 17.00 uur in het centrum van Wijk bij Duurstede de eerste editie van “Wijn bij Duurstede”. Op deze zondag is er ook “koopzondag” en het “culturele rondje”.

Op het plein voor de Grote Kerk zal een gezellig en sfeervol “festival”terrein worden ingericht. Met aantrekkelijke kramen waar winkeliers hun wijnen laten proeven met een fraaie tent waar heerlijke en smakelijke hapjes verkrijgbaar zijn. Verschillende statafels met gezellige parasols nodigen de bezoekers uit om volop te genieten.

Een speciale “gastheer” prikkelt de bezoekers wijnen te proeven en deze te combineren met specifieke hapjes waarbij van harte tal van adviezen geeft. Gezellige en passende muziek door verschillende artiesten verhogen de gezelligheid.

Daarnaast worden de bezoekers “verleid” om zeker ook de deelnemende restaurants te bezoeken die graag hun deuren open voor smakelijke wijnen en heerlijke en bijpassende hapjes.

Verschillende winkeliers en horecabedrijven en andere organisaties en particulieren verlenen hieraan hun medewerking.

Bron en meer informatie: Facebookpagina “Wijn bij Duurstede”.
Hoofdfoto: www.wijnspijsblog.nl.

    

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.